Marcusestraat 24, Arnhem

Omschrijving

In de rustige wijk Rijkerswoerd west vindt u deze lichte 2-onder-1-kap woning gelegen op een zeer ruim perceel van 245 m2 op een stukje doodlopende weg. Momenteel is de woning gesitueerd met volledige bewoning op de begane grond. En door middel van een verbouwing is het ook mogelijk om er een gezinswoning van te maken met 4 slaapkamers.
Op loop of fietsafstand zijn diverse faciliteiten te vinden zoals supermarkten, basisscholen, tandarts , openbaar vervoer.

Indeling

Voor de deur op eigen terrein is er naast de plek onder de carport ook plek voor nog 2 auto’s. Dus ook visite kan voor de deur parkeren.
Via de hal komt u binnen in de ruime en lichte woonkamer met schuin hoog plafond. Door het dakraam is de woonkamer heel ruimtelijk. Aan de voorzijde vindt u de keuken.
Vanuit de woonkamer kunt u de beneden slaapkamer bereiken die weer toegang geeft tot de badkamer. Vanuit de hal kunt u de separate Wc betreden.

U bereikt de tweede verdieping op de ruime overloop waar ook de ketel hangt. Aan de voorzijde is een slaapkamer gelegen en aan de achterzijde bevindt zich een grote vide. Middels een extra dakraam zou van deze vide met gemak een extra slaapkamer gemaakt kunnen worden. Maar ook een grote werkplek over de hele breedte van het huis is een mogelijkheid.

Vanuit de woonkamer komt u via de schuifpui in de achtertuin waar twee houten schuren staan voor gereedschap of fietsen. De tuin heeft namelijk ook een achterom zodat u makkelijk met de fiets in de achtertuin kunt komen.

Bijzonderheden:
Zeer ruim perceel
Doodlopend stukje straat
Veel uitbouw mogelijkheden

Share